Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ολοκληρώνεται η θητεία του The Forest στο Steam Early Access

*
H Endnight Games ανακοίνωσε ότι η παρουσία του The Forest στο Steam Early Access πρόκειται να ολοκληρωθεί πολύ σύντομα. Έτσι λοιπόν, ο open-world survival horror τίτλος θα κυκλοφορήσει επίσημα για PC στις 30 Απριλίου. Οι παίκτες θα μπουν σε ένα κόσμο οπου το κάθε δέντρο και φυτό μπορεί να κοπεί. Η εταιρεία αναπτυξης υπόσχεται ένα περιβάλλον που αποπνέει ζωή, με εναλλαγές των καιρικών συνθηκών, φυτά που αναπτύσσονται και πεθαίνουν, αλλά και ένα τεράστιο δίκτυο από σπηλιές και υπόγειες λίμνες προς εξερεύνηση. Η δημιουργία του The Forest έχει βασιστεί πάνω στη Unity 5 Engine και τα physics αναμενεται να βρίσκονται πολύ κοντά στην πραγματικότητα. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο trailer του παιχνιδιού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*